Paramparça 63. Bölüm Fragmanı yayınlandı-izle 25 Nisan Pazartesi

Paramparça 63. Bölüm Fragmanı yayınlandı-izle 25 Nisan Pazartesi

25 Nisan 2016 Paramparça 63. Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 63. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça 63. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 63.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ PARAMPARÇA' DA YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

 

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv 'de yayınlanan Paramparça 63.bölüm yeni fragman izle… 

 
 

PARAMPARÇA 62. BÖLÜM....İZLE

 

PARAMPARÇA 61. BÖLÜMDE NELER OLDU....İZLE

CİHAN, AYŞE’YE HARUN’U ANLATIYOR

Ayşe’nin evine giden Cihan, duygularını itiraf eder ve geçmişten gelen bir düşmanının başına ne işler açtığını anlatır. Ayşe, Cihan’ı hayretle dinlerken, bahsedilen kişinin Harun olduğunun farkında değildir.

O BENİM OĞLUM!

Harun ile yeniden bir araya gelen Dilara, Harun’un oğlunu görme isteğine daha fazla karşı koyamaz ve Harun ile buluşur. Kendi oğluna Cihan’ın babalık yapıyor olmasından öfkelenen Harun’un korkutucu planları vardır.

OZAN, MAİDE HANIM’IN HEDEFİNDE

Maide Hanım, Cihan’a zarar vermek için Ozan’ı kullanır. Öte yandan, Deniz’in babası Burhan da artık Gürpınarlar’ın düşmanıdır. Ev hapsi süren Hazal’ın evde olmadığını ortaya çıkaran Cansu, Hazal’ın zekasını hafife almıştır...

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.