Paramparça 65. Bölüm Fragmanı-İZLE 9 Mayıs

Paramparça 65. Bölüm Fragmanı-İZLE, Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 65. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 65. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Paramparça, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisi 65. Bölüm yeni fragman izle… ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 65. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan, 65. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Paramparça Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

PARAMPARÇA 64. BÖLÜM....İZLE

DİLARA, HARUN’U SEÇTİ

Cihan, Dilara ve Demir’in medyada yer alan ‘mutlu aile tablosu’ fotoğrafları ortalığı karıştırdı. Harun gördükleri karşısında büyük bir şok yaşarken, Ayşe ise, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşündü. Harun, Maide Hanım’ın kışkırtmasıyla yalıyı bastı ve Demir’i kaçırdı. Dilara, Cansu ile birlikte her yerde Harun’u ve Demir’i aradı.

Cansu, Harun’u arayıp Demir’i geri getirmesini istedi. Harun, Demir’i Dilara’ya geri vermek istedi ama Maide Hanım, engelledi. Özkan, Sevinç’e aşık oldu. İntikam planları yapan Burhan, Rahmi Bey ile sohbetini ilerletti. Ozan, Candan’ın kafede çalışmadığını öğrendi ve niyetinin ne olduğunu öğrenmeye çalıştı.

Dilara, Harun’un herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp, yalnızca Demir ve kendisiyle birlikte yeni bir hayata başlama teklifini kabul etti. Harun çok mutlu oldu. Uçakları tam kalmak üzereyken Maide Hanım’dan gelen telefon ise, Harun’un mutluluğunu sonlandırdı. ‘Paramparça’nın 63’üncü bölümündeki bu anlar #çocuğumiçin hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

PARAMPARÇA 63. BÖLÜMDE NELER OLDU....İZLE

YALIYA BASKIN

Medyada yer alan mutlu aile tablosu fotoğrafları ortalığın karışmasına sebep olur. Ayşe, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşünür. Harun ise, oğlu Demir’i Cihan ile görünce beyninden vurulmuşa döner. Üzerine bir de Maide Hanım, “Dilara seni oyalıyor” deyince, Harun soluğu yalıda alır.

EN ZOR KARAR

Harun’un Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düşer. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle gelir. Ya Cihan ve çocuklarını bırakıp kendisiyle gelecek ya da bir daha bebeğinin yüzünü göremeyecektir...

CİHAN ŞOKE OLDU

Harun, Dilara ve Demir’i havaalanına getirdi. Ona, hemen buralardan gidip, mutlu bir aile olarak hayatlarına devam etme vaadinde bulundu. Hazal’ın, Ayşe’nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, üstü kapalı bir şekilde Ayşe’nin Cihan ile tanışıklığını sorguladı. Cihan, Ayşe’ye sürpriz yapmak için habersizce evine gitti. Evde, Ayşe’nin arkadaşı Tuğrul’u gören Cihan büyük bir şok yaşadı. Deniz, babası Burhan’a Rahmi Bey’in yaptıklarını anlattı. Burhan, Rahmi Bey’den intikam almak için onu en zayıf yerinden, kumar tutkusundan yakaladı. 

Harun, Dilara’dan Cihan’la bir an önce konuşmasını istedi. Emrah, Dilara’nın Demir’le birlikte Harun’un arabasından inerken resimlerini çekti. Gazeteci Görkem, Cihan, Dilara ve Demir’in resmini çekip, ‘Gürpınar Ailesi’nin hafta sonu mutluluğu’ başlığı ile internete koydu. Haberi gören Harun şoke oldu. ‘Paramparça’nın 62’inci bölümündeki bu anlar #kalbimparamparça hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar