Paramparça 65. Bölüm Fragmanı yayınlandı-izle 9 Mayıs Pazartesi

Paramparça 65. Bölüm Fragmanı yayınlandı-izle 9 Mayıs Pazartesi

9 Mayıs 2016 Paramparça 65. Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 65. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça 65. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 65.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ PARAMPARÇA' DA YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça 65.bölüm yeni fragman izle… 

 
 

PARAMPARÇA 64. BÖLÜM....İZLE

DİLARA, HARUN’U SEÇTİ

Cihan, Dilara ve Demir’in medyada yer alan ‘mutlu aile tablosu’ fotoğrafları ortalığı karıştırdı. Harun gördükleri karşısında büyük bir şok yaşarken, Ayşe ise, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşündü. Harun, Maide Hanım’ın kışkırtmasıyla yalıyı bastı ve Demir’i kaçırdı. Dilara, Cansu ile birlikte her yerde Harun’u ve Demir’i aradı.

Cansu, Harun’u arayıp Demir’i geri getirmesini istedi. Harun, Demir’i Dilara’ya geri vermek istedi ama Maide Hanım, engelledi. Özkan, Sevinç’e aşık oldu. İntikam planları yapan Burhan, Rahmi Bey ile sohbetini ilerletti. Ozan, Candan’ın kafede çalışmadığını öğrendi ve niyetinin ne olduğunu öğrenmeye çalıştı.

Dilara, Harun’un herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp, yalnızca Demir ve kendisiyle birlikte yeni bir hayata başlama teklifini kabul etti. Harun çok mutlu oldu. Uçakları tam kalmak üzereyken Maide Hanım’dan gelen telefon ise, Harun’un mutluluğunu sonlandırdı. ‘Paramparça’nın 63’üncü bölümündeki bu anlar #çocuğumiçin hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.