Paramparça 70. Bölüm Fragmanı-İZLE 13 Haziran

Paramparça 70. Bölüm Fragmanı-İZLE 13 Haziran

Paramparça 70. Bölüm Fragmanı-İZLE, Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 70. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 70. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Paramparça, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisi 70. Bölüm yeni fragman izle… ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 70. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan, 70. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Paramparça Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

 

Maide hislerinin peşinde!

Sahte rapor düzenleterek Ozan’ı akıl hastanesine kapattıran Rahmi Bey, Cihan’ı da Ozan’ın tatilde olduğuna inandırır. Maide Hanım, Candan’ı kullanarak Ozan’ın hisselerini satın almanın peşindedir. 
Arena sürprizi

Hastalanan Demir Alaz’ı apar topar hastaneye götüren Dilara en çaresiz anında yanında olan Harun’u affeder. Cihan da Ayşe’ye kendisini affettirmek için çabalar. Cihan’ın Ayşe’ye yaptığı büyük sürpriz ikili arasındaki buzları eritir. 
Fotoğraf Şoku

Dilara ile barıştığı için çok mutlu olan Harun, Maide Hanım’a müjdeyi vermek için eve gider. Tam bu sırada bilgisayarda gördükleri bir fotoğraf her ikisinin de taş kesilmesine sebep olur. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.