Parmaksız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

Parmaksız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Parmaksız mesajında, "30 Ağustos, tarih boyunca istiklal ve hürriyet inancı ile hareket eden ordumuzun ve milletimizin eğilmez iradesinin sembolü haline gelmiştir. Ay yıldızı gönderden indirmemek, esaret altına girmemek için aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz kanlarıyla canlarıyla vatan yaptıkları bu toprakları bizlere armağan etmişlerdir. 26 Ağustos" ta başlayıp 30 Ağustos" ta büyük bir zaferle sonuçlanan kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz, topraklarımıza göz diken düşman kuvvetlerinin teslim olduğu, milletimizin ayağa kalktığı, dirildiği, geçmişini unutmadan geleceğine sahip çıktığı tarihin dönüm noktalarından olmuştur. Birbirimize kenetlenince, birlik ve beraberlik içinde hareket edince, Çanakkale'de olsun, Kurtuluş Savaşı'nda olsun, 15 Temmuz" da olsun bu vatanı teslim etmeyeceğimizi, bölünmeyeceğimizi, büyük bir güç olarak varlığımızı devam ettireceğimizi, yönetilmeyeceğimizi aksine tarihe yön vereceğimizi bütün dünyaya göstermiş olduk. Demokraside, ekonomide, teknolojide, eğitimde, sağlıkta belli bir seviyeye gelen ülkemizi bundan sonrası için muasır medeniyetler düzeyine getirmek hatta üzerine çıkartmak için çabalamalı kendimize bunu gaye edinmeliyiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle istiklal savaşında bizlere bu vatanı bırakmak için canlarını hiç düşünmeden veren başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Türkiye'mizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, selam ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.