Patrick Mahomes Kimdir? MVP seçilen en genç NFL oyuncu, Patrick Mahomes Kaç Yaşında

Patrick Mahomes Kimdir? MVP seçilen en genç NFL oyuncu, Patrick Mahomes Kaç Yaşında

Beyzbol oynadığı sıralarda Patrick Patrick Mahomes, uzun atışları ile tanınırdı. Patrick Lavon Mahomes bu sezon MVP yani En Değerli Oyuncu ödülüne layık görüldü. Peki Patrick Mahomes Kimdir? MVP seçilen en genç NFL oyuncu, Patrick Mahomes Kaç Yaşında

Patrick Lavon Mahomes II, Ulusal Futbol Ligi Kansas City Chiefs için oyun kurucu olan Amerikalı bir profesyonel futbolcu. Eski Major League Baseball sürahi Pat Mahomes'in oğludur. Mahomes, Texas Tech University'de kolej futbolu ve kolej beyzbolu oynadı.

Patrick Mahomes, NFL liginin en genç oyuncusu olarak MPV seçildi. 17 Eylül 1995 Texas doğumlu olan Patrick Mahomes Kansas City Chiefs American Futbolu takımı oyuncusudur. Mahomes, Texas Tech Üniversitesi'nde futbol ve beyzbol oynadı. İkinci sınıftan sonra, sadece futbola odaklanmak için beyzboldan ayrıldı. Mahomes 2017 yılında NFL altyapısına girdi ve burada Kansas City Chiefs'te profesyonel olarak Amerikan Futbolu oynamaya başladı. Mahomes çaylak sezonunu Alex Smith'te yedek oyuncu olarak geçirdi. Kansas City Chiefs, ertesi sezon Smith'i Washington Redskins'e takas ettikten sonra Mahomes oyunda kendine forma şansı bulmaya başladı. O sezonu Mahomes, 5.097 yard, 50 dokunuş ve 12 müdahale ile tamamladı.

Patrick Mahomes Kimdir?

Patrick Lavon Mahomes II (1995 Eylül 17 doğumlu) Amerikalı profesyonel futbol bir olan oyuncu oyun kurucu için Kansas City Chiefs of Ulusal Futbol Ligi (NFL). Eski Major League Baseball (MLB) sürahi Pat Mahomes'in oğludur .

Mahomes , Texas Tech Üniversitesi'nde kolej futbolu ve kolej beyzbol oynadı . İkinci yılını takiben, sadece futbola odaklanmak için beyzboldan ayrıldı. Mahomes'in genç yılı, tüm NCAA Division I FBS oyuncularını geçen yardalar (5.052 yarda) ve geçen goller (53 gol) dahil olmak üzere birçok kategoride yönetti. Daha sonra 2017 NFL Taslağına girdi ve burada Kansas City Chiefs tarafından onuncu genel seçim oldu.

Mahomes çaylak sezonunu Alex Smith'in yedeği olarak geçirdi . Şefler , ertesi sezon Smith'i Washington Redskins'e takas ettikten sonra Mahomes'e başlangıç ​​seçildi. O sezon Mahomes, 5.097 yarda, 50 gol atma ve 12 müdahale için attı. Tarihte, hem kolejde hem de NFL'de bir sezonda 5.000 yarıyı aşan tek çeyrek dönem oldu. Ayrıca Tom Brady ve Peyton Manning'e , NFL tarihinde tek bir sezonda en az 50 gol atacak tek oyuncu olarak katıldı . [1] İlk sezonunda marş olarak gösterdiği performans için, First Bowl All-Pro adında Pro Bowl'a seçildi veYılın NFL Saldırgan Oyuncusu ve NFL En Değerli Oyuncu ödülleri. Mahomes, Lamar Jackson , Cam Newton ve Steve McNair ile birlikte AP MVP ödülünü kazanan dört Afrikalı-Amerikalı oyun kurucudan biri . [2] 2019-20 Playoffları sırasında Mahomes , Şefleri 50 yıllık ilk Super Bowl görünümleri ve zaferleri olan Super Bowl LIV'e götürdü ve burada 10 puan üçüncü çeyrek açığıyla karşılaşmasına rağmen San Francisco 49ers 31-20'yi mağlup ettiler .

Mahomes anne doğdu Pat Mahomes , daha sonra bir MLB 17 Eylül 1995 tarihinde sürahi ve Randi Mahomes Mahomes katıldı Whitehouse Lisesi yılında Whitehouse, Teksas . [5] Futbol , beyzbol ve basketbol oynadı . [6] Futbolda 4.619 paso, 50 paso , 948 acele ve 15 acele kontratı vardı. Beyzbolda, son yılında bir oyunda 16 grev ile no-vurucu attı . O seçildi Maxpreps 2013-2014 için Yılın Erkek Athlete.

Mahomes, Rivals.com tarafından üç yıldızlı bir futbolcu olarak derecelendirildi ve sınıfında 12. en iyi çift tehditli oyun kurucu seçildi . Texas Tech Üniversitesi'ne bağlıydı . [10] Mahomes, 2014 Major League Baseball taslağı için de büyük bir olasılıktı , ancak Texas Tech'e olan bağlılığı nedeniyle yüksek seçilmesi beklenmiyordu. [11] [12] [13] 37. turda Detroit Tigers tarafından seçildi , ancak imzalamadı.

NCAA kayıtları

Geçen tek oyun sahaları: 734 (rütbe t-1) (Oklahoma 22 Ekim 2016'ya karşı)
Tek maç Yarda toplam saldırı: 819 (rütbe 1) (Oklahoma 22 Ekim 2016'ya karşı)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.