Payas İstiklal Köyü

Payas İstiklal Köyü

İstiklal Köyü haberleri, Payas İstiklal köyü güncel son dakika gelişmeleri, İstiklal köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan İstiklal köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Payas İstiklal köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İstiklal köyü son dakika gelişmeleri, İstiklal köyüne özgü yemekler, Payas İstiklal köyünün tarihi, İstiklal köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İstiklal köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İstiklal, Hatay ilinin Payas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İstiklal bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İstiklal köyü resimleri ve İstiklal köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Payas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İstiklal bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Payas Hatay Arası Kaç Km? Payas Hava Durumu? Payas Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında Payas İstiklal Köyünde doğan biri var mı? Payas Doğumlu Ünlüler Kimler?

İstiklal mahallesi Hatay ilinin Payas ilçesine bağlı olan mahalledir.Hatay iline 82 km uzaklıktadır. Payas ilçe merkezinde bulunmaktadır.Mahallenin ekonomisi, ticaret ve esnaflığa dayalıdır.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Mahallede elektrik, su, telefon ve kanalizasyon şebekesi vardır. Mahallede İlkögretim okulu ve sağlık ocağı da bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.