Pazaryeri Nazifpaşa Köyü

Pazaryeri Nazifpaşa Köyü

Nazifpaşa köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Nazifpaşa köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Nazifpaşa köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pazaryeri Nazifpaşa köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Nazifpaşa köyü son dakika gelişmeleri, Nazifpaşa köyüne özgü yemekler, Pazaryeri Nazifpaşa köyünün tarihi, Nazifpaşa köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Nazifpaşa köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy halkı 93 harbi muhacirlerindendir.

Bilecik iline 42 km, Pazaryeri ilçesine 14 km, İnegöl ilçesine 25 km, Bursa'ya 80 km uzaktadır.

Nazifpaşa, Bilecik ilinin Pazaryeri ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Nazifpaşa Köyü Resimleri ve Nazifpaşa köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pazaryeri Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Pazaryeri Bilecik Arası Kaç Km? Pazaryeri Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve Pazaryeri Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Pazaryeri Nazifpaşa Köyünde doğan biri var mı? Pazaryeri Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.