Pil Ömrüyle Şaşırtan Telefon: Oukitel Wp5 Pro

Pil Ömrüyle Şaşırtan Telefon: Oukitel Wp5 Pro

Oukitel, Oukitel WP5 Pro adında yeni bir özel akıllı telefon tanıttı. Pil Ömrüyle Şaşırtan Telefon Oukitel Wp5 Pro'nun 38 gün şarjı gidiyor.Peki Oukitel WP5 Pro özellikleri neler? Oukitel WP5 Pro fiyatı ne kadar?

Oukitel WP5 Pro'nun özellikleri aslında oldukça mütevazi. Fakat akıllı telefonu bu kadar ünlü yapan onun tam 8000 mAh değerindeki pili. Oukitel WP5 Pro, bu batarya gücüyle birlikte firmanın iddiasına göre tam 38 gün pil ömrü sunuyor. Yani bu telefonu tek bir kere şarj ettiğinizde 38 gün boyunca akıllı telefonu prizin yanına yaklaştırmanız dahi gerekmiyor. Bu gerçekten güzel bir tecrübe olsa gerek.

Oukitel WP5 Pro Özellikleri

Oukitel WP5 Pro, teknik özellikler kısmında 5,5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde bir ekran sunuyor. Bu ekranın hemen altında MediaTek A25 işlemcisi, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonun kameraları ise 13 MP ana kamera + 2 MP derinlik sensörü + 2 MP makro lens olarak sıralanıyor. 38 gün batarya ömrü sunan Oukitel WP5 Pro, ön tarafındaki kamerasıyla da 5 MP çözünürlüğünde selfie'ler çekmeye imkan sağlıyor. Ayrıca telefon MIL- STD- 810G dayanıklılık sertifikasına da sahip. Teknik özellikler daha önce de dediğimiz gibi oldukça mütevazi. Böyle bir telefonun daha iyi özellikler ile gelmesini beklerdik.

Oukitel WP5 Pro Fiyatı

Oukitel WP5 Pro fiyatı 159 dolar olarak açıklandı. Fakat telefon kısa süreliğine 129,99 dolardan satılacak. Paylaşılanlara göre 7 Temmuz'da telefonun satışları başlayacak. Ancak Oukitel WP5 Pro, ülkemizde satılmayacak gibi görünüyor. Zira Oukitel, resmi olarak ülkemizde bulunmuyor.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.