Pınarbaşı Ayvacık Köyü

Pınarbaşı Ayvacık Köyü

Ayvacık köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Ayvacık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Ayvacık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pınarbaşı Ayvacık  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ayvacık köyü son dakika gelişmeleri, Ayvacık köyüne özgü yemekler, Pınarbaşı Ayvacık  köyünün tarihi, Ayvacık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ayvacık köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ayvacık Kayseri ilinin Pınarbaşı ilçesine bağlı mahalledir.Arazisi biraz engebeli olsa da tarım yapılmakta. Kayseri il merkezine 60 km, Pınarbaşı ilçesine 45 km uzaklıktadır.

Ayvacık , Kayseri ilinin Pınarbaşı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ayvacık  Köyü Resimleri ve Ayvacık  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pınarbaşı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pınarbaşı Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Pınarbaşı Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Pınarbaşı Ayvacık  Köyünde doğan biri var mı? Pınarbaşı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.