Pınarbaşı Oruçoğlu Köyü

Pınarbaşı Oruçoğlu Köyü

Oruçoğlu köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Oruçoğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Oruçoğlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pınarbaşı Oruçoğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Oruçoğluköyü son dakika gelişmeleri, Oruçoğluköyüne özgü yemekler, Pınarbaşı Oruçoğlu köyünün tarihi, Oruçoğluköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Oruçoğluköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Oruçoğlu, Kayseri ilinin Pınarbaşı ilçesine bağlı bir mahalledir.Kayseri il merkezine 75 km, Pınarbaşı ilçesine 27 km uzaklıktadır.

Oruçoğlu, Kayseri ilinin Pınarbaşı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Oruçoğlu Köyü Resimleri ve Oruçoğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pınarbaşı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pınarbaşı Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Pınarbaşı Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Pınarbaşı Oruçoğlu Köyünde doğan biri var mı? Pınarbaşı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.