Pınarbaşı Urva Köyü

Pınarbaşı Urva Köyü

Urva Köyü haberleri, Pınarbaşı Urva köyü güncel son dakika gelişmeleri, Urva köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kastamonu Köyleri Arasında yer alan Urva köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pınarbaşı Urva köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Urva köyü son dakika gelişmeleri, Urva köyüne özgü yemekler, Pınarbaşı Urva köyünün tarihi, Urva köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Urva köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Urva, Kastamonu ilinin Pınarbaşı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Urva Köyü Resimleri ve Urva köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pınarbaşı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Pınarbaşı Kastamonu Arası Kaç Km? Pınarbaşı Hava Durumu? Kastamonu Köyleri ve Pınarbaşı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kastamonulu iseniz Kastamonu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kastamonulu Ünlüler arasında Pınarbaşı Köyünde doğan biri var mı? Pınarbaşı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Urva, Kastamonu ilinin Pınarbaşı ilçesine bağlı bir köydür.Kastamonu iline 121 km, Pınarbaşı ilçesine 24 km uzaklıktadır.Köyde Karasal İklim görülmektedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.