Pınarhisar Ataköy Köyü

Pınarhisar Ataköy Köyü

Ataköy Köyü haberleri, Pınarhisar Ataköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırklareli köyleri arasında yer alan Ataköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pınarhisar Ataköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ataköy köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Pınarhisar Ataköy köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ataköy, Kırklareli ilinin Pınarhisar ilçesine bağlı bir köydür. Kuru fasulyesi ile ünlüdür. Kırklareli iline 38 km, Pınarhisar ilçesine 8 km uzaklıktadır.

Ataköy 1968'e kadar Yancıklar daha da eski tarihlerde Bahçeköy olarak bilinir. Pınarhisar'a bağlı Kaynarca beldesinin eski ismi olan Yene ile alakası olduğu anlatılır. Nüfusu Kurtulus Savaşı sonunda mübadele ile Balkan ülkelerinden getirilen göçmenlerden oluşmaktadır.

Ataköy, Kırklareli ilinin Pınarhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ataköy Köyü Resimleri ve Ataköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırklareli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırklareli Hava Durumu? Kırklareli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırklarelili iseniz  Kırklareli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırklarelili Ünlüler arasında Pınarhisar Ataköy  Köyünde doğan biri var mı? Pınarhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.