PlayStation 5 fiyatı ne kadar, Playstation 5 ne zaman çıkacak?

PlayStation 5 fiyatı ne kadar, Playstation 5 ne zaman çıkacak?

PlayStation5 fiyatı ne kadar, Playstation 5 ne zaman çıkacak? Playstation 5 için Sony tarafından yapılmış net bir ücret açıklaması yok. Geçmişten hareketle yapılan tahminlerin doğruluk payına gölge düşürmüyor. Tahminlerin geneli 499 doları işaret ediyor.

PlayStation 5 fiyatı Ne Kadar?

Tahminlerin geneli 499 doları işaret ediyor. Biz de bu fiyat üzerinden Türkiye pazarı için vergiler ve satıcı payı dahil bir fiyat tahmininde bulunabiliriz.

Günümüz kuru ile yaptığımız hesaplamaya göre, 499 dolar fiyat etiketiyle satılacak olursa, Türkiye’de yaklaşık 7.000 TL gibi bir fiyata sahip olacak. Tabii bu fiyatın bir tahmin olduğunu belirtelim. Sony’nin Türkiye pazarında uygulamayı planladığı farklı bir fiyatlandırma olması durumunda kullanıcı açısından olumlu bir değişiklik görülebilir.

Sony, Playstation 5 fiyatıyla ilgili fiyatları düşük tutmakta zorlandıklarını söyledi. Hatta Playstation 5'in ucuz bir konsol olacağını beklemenin yanlış olacağını bile açıkladılar. Yani önceden yapılan 499 dolar tahminleri yanlış çıkacak gibi görünüyor. Fiyatt Sony tarafından resmî olarak açıklandığı zaman bu yazıyı güncelleyeceğiz.

Playstation 5 ne zaman çıkacak?

PlayStation 5 hakkında pek çok önemli bilgi edineceğimiz Sony etkinliği 11 Haziran 2020'de TSİ 23.00'da düzenlenecek. Bu etkinlike PlayStation 5'in kendisini görme ihtimalimiz yüksek, ancak Sony'nin bir lansmandan çok bir etkinlik planladığını belirtmekte yarar var.

Bir önceki model olan PlayStation 4, 15 Kasım 2013 tarihinde çıkış yapmış, Türkiye pazarına bundan 1 ay sonra, yani 13 Aralık 2013’te giriş yapmıştı. Muhtemelen Playstation 5 için bu süreden bile az beklememiz yetecek.

Kaynak: Webtekno

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.