Pokemon Go Tutkusu Şarkı Yazdırdı

Pokemon Go Tutkusu Şarkı Yazdırdı

6 Temmuz'da dünyada sadece birkaç ülkede oynanabilen oyun, yabancı ülkelerdeki sunuculara bağlanarak Türkiye'de de oynanabiliyor.

Avustralya, Yeni Zellanda ve ABD'den sonra Türkiye'yi de saran Pokemon Go çılgınlığına katılan Samsunlu gençler, oyun için şarkı uyarladı ve klip çekti.

6 Temmuz'da dünyada sadece birkaç ülkede oynanabilen oyun, yabancı ülkelerdeki sunuculara bağlanarak Türkiye'de de oynanabiliyor. Oyuna ilgi gösteren gençler, sokak sokak gezerek Pokemon yakalamaya çalışıyor, birbirleriyle savaş yapıyor ve kilometrelerce yürüyerek yakaladıkları yumurtaların çatlamasını bekliyor.

Samsunlu gençlerden 22 yaşındaki Mert Yıldız ve 24 yaşındaki Batu Yılmaz, tüm Pokemon Go tutkunlarından farklı bir şey yaparak dikkatleri üzerlerine çektiler. Son zamanlarda oldukça gündemde olan "Günah Benim" şarkısını Pokemon Go oyununa uyarlayan gençler, şarkının adını "Pokemon Benim" olarak değiştirerek oyunla alakalı şarkı yaptılar.

Şarkıda, "Pokemon benim, poki topu benim. Kurdum bıraktım bu GYM(savaş alanı) benim. Avlarım Pokemonu kendime. GPS'nin benimle bu derdi ne? Fakir yar olmuyor GYM'lere. Bak karşımda şimdi Pikaçu. Şimdi ne yapacağım nerede poki topu? Sensin çare Pikaçu'ya. Verdim ömrümü Pokemon'a" şeklinde sözler yer alıyor.

Fasulye arasında Pokemon yakaladı

Oyunun kısa süre önce piyasaya çıkmasına rağmen büyük bir ilgiyle saatlerce oynadıklarını belirten gençler, Pokemon Go oyunu oynarken günlük hayatta ilginç olaylarla da karşılaştıklarını belirttiler. Bir Pokemon Go oyuncusu, annesi evde fasulye ayıklarken fasulyenin arasında bir Pokemon yakaladı.

Vatandaşlardan bazıları bu oyun akımına anlam veremezken bazıları da çocukluğunun çizgi filmi olan Pokemon'un oyununu oynamak istediklerini söylediler.

Türkiye'deki oyun tutkunlarının tek isteği ise Pokemon Go'nun bir anca önce Türkiye sunucuları üzerinden de oynanması.

Pokemon Go Tutkusu Şarkı Yazdırdı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.