Pokemon GO'da Usta Bir oyuncu Olmanız İçin yapmanız Gerekenler

Pokemon GO'da Usta Bir oyuncu Olmanız İçin yapmanız Gerekenler

Pokemon Go Nasıl Oynanır? Pokemon GO'da Usta Bir oyuncu Olmanız İçin yapmanız Gerekenler? Pikaçu Nasıl Yakalnır?

Bir hafta içinde milyonlarca telefona yüklenen ve adeta küresel bir fenomene dönüşen Pokemon GO'da usta bir oyuncu olmanız için yapmanız gerekenler oldukça kolay.

usta bir Pokemon GO oyuncusu olabilmek için yapmanız gerekenler...

PİKAÇU YAKALAMAK İÇİN KOLAY FORMÜL

Pek çok oyunda olduğu gibi Pokemon Go'da da ilk aşamayı geçmek oldukça güç. Oyunun ilk günlerinde belli bir seviyeye ulaşmak için ilk Pokemon'unuzu oldukça dikkatli seçmenizde fayda var. 
Oyuna ilk başladığınızda sizden bir başlangıç pokemon'u seçmeniz isteniyor. Bu adımda en önemli pokemon'lardan biri olan Pikaçu'yu yakalamanız için basit bir taktik mevcut. 

Sosyal medyada paylaşılan bu taktiğe göre, bu aşamada bölgeden uzaklaşıp yeniden gelmek (ya da oyunu kapatıp açmak) oyunun bug'ı. Yani bu yöntem ile Pikaçu'yu normalden daha kolay bir şekilde yakalayabiliyorsunuz.  

POKEMON'LARIN AYAK İZLERİNİ TAKİP EDİN

Ekranınızdaki 'nearby' sekmesine tıkladığınızda çevredeki pokemon'ları görebiliyorsunuz. Ancak buradaki ayak izlerine dikkat etmeniz durumunda pokemon'ların size ne kadar yakın olduğunu da anlayabilirsiniz.  

POKEMON'LARIN ÜZERLERİNDEKİ HALKALARA DİKKAT EDİN

Poke toplarını atmada başarı sağlamanın da bir formülü var! Yakalamak istediğiniz pokemon'ların üzerindeki halkalar büyükken canavarları yakalamak daha kolay.  

ŞARJ TASARUFU SAĞLAMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Kullanıcıların Pokemon GO ile ilgili en büyük sorunu kuşkusuz fazla şarj harcaması. GPS'e bağlı olduğu için akıllı telefonların şarjını hızlıca bitiren oyunda şarj tasarrufu sağlamak için Artırılmış gerçeklik özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. 

DRONE KULLANIN

Pokemon GO'da daha fazla canavar yakalamak için yapmanız gereken temel şey bol bol dolaşmak. Ancak bununda kolayına kaçan pek çok kullanıcı drone kullanarak gözden uzak pokemon'ların yerini belirleyerek avlıyor. 

DAHA FAZLA XP KAZANMANIN FORMÜLÜ

Pokemon yakalamak için attığınız Poke toplarını fırlatmadan önce döndürmek oyunun bir başka püf noktası. Bu hamle pokemon yakalamanıza etki etmese de daha fazla XP kazanmanıza olanak sağlıyor. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.