Polateli Taşlıalan Köyü

Polateli Taşlıalan Köyü

Taşlıalan köyü haberleri, Polateli Taşlıalan köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kilis köyleri arasında yer alan Taşlıalan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Polateli Taşlıalan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Taşlıalan köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Polateli Taşlıalan köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Söğütlü, Kilis ilinin, Polateli ilçesine bağlı bir köyüdür. Köyün eski adı Zeliha'dır. 80'li yıllarda yapılan köy isimleri değişikliği dahilinde köyün adı Taşlıalan olmuştur. İlçeye uzaklığı 7 km'dir. 2000 yılında yapılan nüfus sayımında köy nüfusu 10 kadın 12 erkek olarak tespit edilmiştir.

Taşlıalan, Kilis ilinin Polateli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Taşlıalan Köyü Resimleri ve Taşlıalan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Polateli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Polateli Kilis Arası Kaç Km? Polateli Hava Durumu? Kilis Köyleri ve Polateli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kilislı iseniz Kilis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kilislı Ünlüler arasında Polateli Taşlıalan Köyünde doğan biri var mı? Polateli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.