Polateli Yeniyapan Köyü

Polateli Yeniyapan Köyü

Yeniyapan köyü haberleri, Polateli Yeniyapan köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kilis köyleri arasında yer alan Yeniyapan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Polateli Yeniyapan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeniyapan köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Polateli Yeniyapan köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeniyapan, Kilis ilinin Polateli ilçesine bağlı köydür. Kilis iline 35 km, Polateli ilçesine 11 km uzaklıktadır.

Yıllara göre köy nüfus verileri

2010     714
2000     525

Yeniyapan, Kilis ilinin Polateli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeniyapan Köyü Resimleri ve Yeniyapan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Polateli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Polateli Kilis Arası Kaç Km? Polateli Hava Durumu? Kilis Köyleri ve Polateli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kilislı iseniz Kilis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kilislı Ünlüler arasında Polateli Yeniyapan Köyünde doğan biri var mı? Polateli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.