Polatlı Hacımuslu Köyü

Polatlı Hacımuslu Köyü

Hacımuslu köyü haberleri, Polatlı Hacımuslu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hacımuslu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Hacımuslu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Polatlı Hacımuslu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacımuslu köyü son dakika gelişmeleri, Hacımuslu köyüne özgü yemekler, Polatlı Hacımuslu köyünün tarihi, Hacımuslu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacımuslu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacımuslu, Ankara ilinin Polatlı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hacımuslu Köyü Resimleri ve Hacımuslu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Polatlı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Polatlı Ankara Arası Kaç Km? Polatlı Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Polatlı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Polatlı Hacımuslu Köyünde doğan biri var mı? Polatlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Hacımuslu, Ankara ilinin Polatlı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ankara il merkezine 104 km, Polatlı ilçesine 28 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.