Polatlı Tüfekçioğlu Köyü

Polatlı Tüfekçioğlu Köyü

Tüfekçioğlu köyü haberleri, Polatlı Tüfekçioğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Tüfekçioğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Tüfekçioğlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Polatlı Tüfekçioğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Tüfekçioğlu köyü son dakika gelişmeleri, Tüfekçioğlu köyüne özgü yemekler, Polatlı Tüfekçioğlu köyünün tarihi, Tüfekçioğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Tüfekçioğlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Tüfekçioğlu, Ankara ilinin Polatlı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Tüfekçioğlu Köyü Resimleri ve Tüfekçioğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Polatlı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Polatlı Ankara Arası Kaç Km? Polatlı Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Polatlı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Polatlı Tüfekçioğlu Köyünde doğan biri var mı? Polatlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Tüfekçioğlu, Ankara ilinin Polatlı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ankara il merkezine 132 km, Polatlı ilçesine 60 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.