Polatlı Yıldızlı Köyü

Polatlı Yıldızlı Köyü

Yıldızlı köyü haberleri, Polatlı Yıldızlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yıldızlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Yıldızlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Polatlı Yıldızlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yıldızlı köyü son dakika gelişmeleri, Yıldızlı köyüne özgü yemekler, Polatlı Yıldızlı köyünün tarihi, Yıldızlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yıldızlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yıldızlı, Ankara ilinin Polatlı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yıldızlı Köyü Resimleri ve Yıldızlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Polatlı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Polatlı Ankara Arası Kaç Km? Polatlı Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Polatlı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Polatlı Yıldızlı Köyünde doğan biri var mı? Polatlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Yıldızlı, Ankara ilinin Polatlı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy yukarı yıldızlı ve aşağı yıldızlı olmak üzere ikiye ayrılır.80 lerin sonundan sonra köy tamamen konya yolunun kıyısında bulunan aşağı yıldızlıya taşınmıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.