Polen Alerjisinden Kurtulmanın Yolu Yağlarda!

Polen Alerjisinden Kurtulmanın Yolu Yağlarda!

Bahar aylarında polenler özellikle alerjik bünyeli kişilerde gözlerde kızarıklık, burun ve geniz akıntısı, boğazda gıcık hissi, öksürük başta olmak üzere birçok soruna neden oluyor. Ancak evde yapılabilecek yağ karışımıyla öksürük...

Bahar aylarında polenler özellikle alerjik bünyeli kişilerde gözlerde kızarıklık, burun ve geniz akıntısı, boğazda gıcık hissi, öksürük başta olmak üzere birçok soruna neden oluyor. Ancak evde yapılabilecek yağ karışımıyla öksürük nöbetlerine veda etmek mümkün.

Baharın gelmesiyle polen alerjisi şikayetleri arttı. Alerjik bünyeli kişilerde gözlerde kızarıklık,burun ve geniz akıntısı,öksürük başta olmak üzere birçok soruna neden oluyor. Evde yapılabilecek yağ karışımları sayesinde öksürük ve birçok soruna çözüm bulabilirsiniz.

Polen Alerjisinden Kurtulmanın Yolu Yağlarda!

Karışım için gerekli malzemeleri ikişer damla olmak üzere sığla, lavanta, servi, nioli sıralayan Demir, “Evinize hazır oda kokusu kullanmak yerine bir difüzör alarak odanızı mis gibi kokutabilirsiniz. Böylelikle öksürük nöbetlerine veda etmenizin yanında stresiniz de azaltacaktır” diyerek polen alerjisinden şikayetçi olanlara difüzör kullanmalarını önerdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.