Polisin güvenlik duvarını fırsata çevirdiler

Polisin güvenlik duvarını fırsata çevirdiler

Muş'un Malazgirt ilçesinde Kurban Bayramı öncesi tezgâh açan seyyar satıcılar, ilçe merkezine güvenlik amacıyla kurulan polis güvenlik duvarını vitrin...

Muş'un Malazgirt ilçesinde Kurban Bayramı öncesi tezgâh açan seyyar satıcılar, ilçe merkezine güvenlik amacıyla kurulan polis güvenlik duvarını vitrin olarak kullanıyor.

Malazgirt Kaymakamlık binası ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün güvenliği sağlamak amacıyla etrafına kurduğu beton güvenlik duvarına seyyar satıcılar ürünlerini asarak müşteri bekliyor. Kurban Bayramı nedeniyle çarşı merkezindeki esnaflar ve işportacılar, birçok yere kurdukları seyyar tezgâhlarda bayramlık şeker, giyim ve ayakkabı satış yaparken, vatandaşlar da bayram hazırlıklarını buralardan temin etmeye çalışıyor. Bazı seyyar satıcılar da güvenlik amacıyla kurulan barikatlara ürünlerini asarak müşterilerini bekliyor.

Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle kısa süreli de olsa çarşı merkezinde seyyar tezgâh kurarak satış yapmaya çalıştıklarını belirten satıcılar, "Biz kurban bayramı için burada tezgâh kurduk. Bayramlık ürünlerimize bu güvenlik duvarına asarak müşterilerimizi bekliyoruz. Bu güvenlik duvarı yaklaşık 2 metre var. Buraya astığımız ürünleri vatandaşlar duvar yüksek olduğu için daha rahat görebiliyorlar. Bizde daha çok iş yapma fırsatı yakalıyoruz" dediler.

Ürünlerini güvenlik amacıyla kurulan "Güvenlik duvarına" asarak sergileyen esnaflar, "Bu güvenlik duvarları bizim için vitrin mankeni görevini görüyor. Ürünlerimizi gören vatandaşlar gelip fiyatlarını soruyor veya alıyor. Bizde bu sayede evlerimize daha fazla ekmek götürme fırsatı bulabiliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Polisin güvenlik duvarını fırsata çevirdiler

Polisin güvenlik duvarını fırsata çevirdiler

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.