Poyraz Karayel 50.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 23 mart

Poyraz Karayel 50.Bölüm Fragmanı-İZLE, Poyraz Karayel dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünü çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Poyraz Karayel  dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Poyraz Karayel , yeni bölümleriyle salı akşamı Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel  dizisi 50. Bölüm yeni fragman izle…

Poyraz Karayel  dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünü çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Poyraz Karayel   dizisinin yeni bölümü olan, 50. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz.Poyraz Karayel  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Poyraz Karayel   dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Kanal D’de...

POYRAZ KARAYEL 49.BÖLÜMDE NELER OLUYOR NELER?

Abisi ile karşı karşıya gelen Poyraz, Adil'den intikam almak için nasıl bir yol izleyecek? Bahri herkesi evinde topluyor ve sırlar açığa çıkıyor! Adil, köşeye sıkışıyor! Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de! Poyraz yıllar sonra abisi ile karşılaşıyor! Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 48.BÖLÜM İZLE...

Poyraz, Bahri ve Sema; Adil Topal’ı en zayıf noktasından vuruyor!
Poyraz ve ekibi ilk defa Adil’in bir zayıf noktası olduğunu keşfederler. Bu zayıf nokta Adil’in büyük oğlu, Poyraz’ın abisi Neşet Topal’dır. Poyraz Karayel 48.Bölüm'de olayların ardı arkası kesilmiyor! Adil Topal, sonunda Bahri'nin eline büyük bir koz veriyor ve Poyraz abisiyle karşı karşıya geliyor! 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar