Prof. Dr. Refika Ferda Artuz kimdir, Prof. Dr. Refika Ferda Artuz nereli, kaç yaşında?

Prof. Dr. Refika Ferda Artuz kimdir, Prof. Dr. Refika Ferda Artuz nereli, kaç yaşında?

Ankara Numune Hastanesi’nde Cildiye Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Refika Ferda Artuz, corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Peki Prof. Dr. Refika Ferda Artuz kimdir, Prof. Dr. Refika Ferda Artuz nereli, kaç yaşında?

Covid 19 salgınına karşı ülkemizde sağlık personellerimiz cansiperhane çalışmaya devam ediyor. Ailesini, sevdiklerini geride bırakarak, evine dahi gitmeden vatandaşın sağlığı için gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarına üzücü haber Ankara Numune Hastanesi’nde görevli Prof. Dr. Refika Ferda Artüz’den geldi. Ankara Numune Hastanesi Dermatoloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Refika Ferda Artüz coronavirüs covid 19 sebebiyle hayatını kaybetti. Coronavirüs Covid 19 testi pozitif çıkan ve bir süredir tedavisi devam eden Ankara Numune Hastanesi’nden Prof. Dr. Refika Ferda Artuz’un ölüm haberi ailesine, sağlık çalışanlarına ve Prof. Dr. Artüz’ü tanıyan dostlarına büyük bir acı yaşattı.

PROF. DR. REFİKA ARTÜZ KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Refika Ferda Artüz aslen Hatay, Antakyalıydı. Ankara’daki görevinden önce Çorum’da da uzun süre görev yapan Prof. Dr. Refika Ferda Artüz Çorumluların da sevgisini kazanmıştı. Çorum Hitit Üniversitesi Erol Elçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir dönem görev yapan ve profesörlük ünvanını da Çorum’da alan Prof. Dr. Refika Ferda Artüz’ün ölümü sağlık camiasına büyük bir üzüntü yaşattı. Prof. Dr. Refika Ferda Artüz’ün coronavirüs covid 19’dan vefatıyla ilgili AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Arife Polat Düzgün’de sosyal medya hesabında bir mesaj yayınlayarak üzüntülerini belirtti.

Hastalarından Prof. Dr. Refika Ferda Artüz hakkında yapılan yorumlar...

- Muhterem Hanım Efendi. Kibar. Eneğin gönüllü Bilgili Güzel İnsan Doç. Dr. REFİKA FERDA ARTÜZ Allahlım Sana Sağlık sıhhat versin ömrünü uzun etsin. Senin gibi insanların sayısını çoğaltsın Allahtan memleketimize daha iyi hizmet edeceğin en güzel yerlere gelmenizi canı gönülden dua ediyorum buna layıksınız. Hastaların sana nasıl hayır dua ediyorlar Allahım biliyor.

- Hastalarına yaklaşım tarzı ve hamınefendiliğiyle örnek bir doktor.ben akne vulgaris tedavisi gördüm..tedavim sırasında oldukça kibar ve ilgili..ve tedavisi somnunda hiç akne kalmadı.teşekkürler

- Ferda Hanım, oğlumun hastalığı konusunda çok doğru bir tedavi uyguladı (ilaç tedavisi) ve ayrıca psikolojik yönden bizi çok rahatlattı. Yakınlarıma kesinlikle tavsiye ederim

Prof. Dr. Refika Ferda Artüz Neden Hayatını Kaybetti?

Ankara Numune Hastanesi’nde Cildiye Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Refika Ferda Artüz yaşamını yitirdi. Oğlu Necdet Artüz, annesinin beyin kanserinden öldüğünü belirtti.

Necdet Artüz, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur'un Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Prof. Artüz'ün ölüm nedenin koronavirüs olduğunu yazması üzerine, kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Merhabalar. Ben Prof. Dr. Refika Ferda Artüz'ün oğlu N. Can Artüz. Sosyal medya ve basın organlarında annemin koronavirus nedeniyle hayatını kaybettiğine yönelik asılsız haberler görüyoruz. Annemi koronavirüsten değil, yaklaşık 2 senedir tedavi gördüğü beyin kanserinden kaybettik."

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.