PS5 ne zaman çıkacak? PS5 fiyatı ne kadar?

PS5 ne zaman çıkacak? PS5 fiyatı ne kadar?

Oyunseverlerin Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. PS5 oyunun piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı internete sızdı. İşte PS5 ile merak edilenler ve piyasaya çıkış tarihi...

Oyun tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği PS5 için oyunun piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı internete sızdı. Konuyla ilgili en net iddia PSErobus’tan geldi. PS5 ne zaman çıkacak? PS5 fiyatı ne kadar? İşte, tüm ayrıntıları.

The Last of Us Part II’nin çıkış tarihini bilmesiyle gündeme gelen PSErobus isimli Twitter kullanıcısı, PS5 için önemli açıklamalarda bulundu. PSErobus’un sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre; PS5, 20 Kasım 2020 tarihinde Kuzey Amerika ve belli başlı Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak. Konsolun fiyatı ise 499 dolar olacak.

PS5 OYUNU TEKNİK İNCELEMESİ

Konsol gücünü AMD’nin 3. jenerasyon Zen mimarisi üzerine kurulacak sekiz çekirdekli bir işlemciden alıyor. Grafik tarafında AMD imzalı Radeon Navi ailesini kullanan PS5, 4K oyunculuğu standart hale getirecek, 8K seviyesine de çıkış yapabilecek deniyor.

Işık efektlerine çağ atlatacak Ray tracing desteği dikkat çeken detayları arasında başı çeken konsolun, ses konusunda da ciddi yenilikler getireceği belirtiliyor. Bunun için konsolda özel bir AMD ses çipinin yer aldığı söyleniyor.

Yüksek hızlı SSD depolama birimi ile konsolun oyunları çok ama çok daha seri yükleyeceği de açıklanıyor. PlayStation 4’ten tam 4 kat daha güçlü olduğu belirtilen sürüm, grafik gücü açısından Nvidia GeForce RTX 2070 ile benzer düzeyde bulunuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.