Pursaklar’da okul kantinleri mercek altında

Pursaklar’da okul kantinleri mercek altında

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla okul kantinlerini mercek altına aldı.

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla okul kantinlerini mercek altına aldı. İlçedeki bütün okul kantinlerini denetleyen ekipler, kantin yöneticilerine uyulması gereken kuralları bir kez daha hatırlattı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim döneminin başlamasıyla okul kantinlerinde bir dizi denetim yaptı. Bakanlıkların açıklamış olduğu standartlara göre denetimlerini yapan ekipler, kantinlerdeki ambalajlı ürünlerden kırtasiye malzemelerine kadar hemen her ürünü titizlikle inceledi. Hijyen kuralları noktasında titiz davranan zabıta memurları, gittikleri her okulda kantinlerde uyulması gereken kuralları bir kez daha hatırlattı. İş yerinin temizliği, hijyen kurallarına uygunluk, gıdaların ambalajları, gıdaların hazırlandığı tezgah malzemeleri, ürünlerin son kullanma tarihi gibi birçok konuda denetimler yapıldı.

Denetimlerle ilgili bilgi veren Puraklar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın, "Belediye Başkanımız Selçuk Çetin, öğrencilerimizin aldığı eğitimin yanı sıra onlara sunulan kantin hizmetlerini de çok önemsiyor. Kendilerinin kesin talimatı var. Okul kantinlerinde sık sık denetimler yaparak, öğrencilerin sağlığını tehlikeye düşürecek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve öğrencilerimizin sağlıklı gıdalar tüketmesi için çalışmalarımızı düzenli aralıklarla sürdüreceğiz" dedi.

Yapılan denetimler sonucu okul kantinlerinde kurallara uyulduğu tespit edilirken, eksikleri bulunan kantin yöneticileri de uyarıldı.

Pursaklar’da okul kantinleri mercek altında

Pursaklar’da okul kantinleri mercek altında

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.