Ramo 2. Bölüm Fragmanı İzle

Ramo 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Ramo dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Ramo dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü salı akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ramo dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ramo yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. SHOW TV'de yayınlanan Ramo dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

Ramo 1. Bölümde; Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır.

Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur.

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar.

Bu yolda Ramo’yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel’dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira.

Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz’un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder.

Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.

 Ramo Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Adana yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir aile vardır. İsmi ise Pompacılar çetesidir.  Ramo ise mahallenin cesur liderdir. Ramo ve mahallesi patronları Cengiz için mazot kaçakçılığı yapar. Tüm pis işi Ramo ve ailesi yapar ama paranın çoğunu Cengiz kazanır. Cengiz Ramo ve ailesi sadece karınlarını doyuracak kadar para verir. Ramo, ailesinin gördüğü muameleyi içine sindiremez ve ne pahasına olursa olsun buna son vermeye karar verir ve isyan bayrağını çeker ve savaş başlar. Ramo’nun en büyük savaşı da Sibel’e olan aşkıdır.

Ramo dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Ramo Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ramo dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de SHOW TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar