Ramo 4. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Ramo 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Ramo dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Ramo dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü salı akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ramo dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ramo yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. SHOW TV'de yayınlanan Ramo dizisi 4. Bölüm yeni fragman izle…

Ramo 3. Bölümde; Aile üyelerinin her yerde Ramo’yu aradığı tanıtımda, Ramo’nun sözleri üzerine alınan karar merakla bekleniyor. Neco ve Boz’un bir kez daha karşı karşıya geldiği, Ramo’nun Boz’un başına silah dayadığı anlarda heyecan yükselirken Sibel, Ramo’yu katil olmakla suçluyor. “Kader konuşunca insan susar!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Cihangir Bey’in barış isteği dikkat çekiyor.

Ramo’nun, “Meseleyi eski usul çözmek istiyorlar yani kız alıp, kız vereceğiz” sözleriyle verilen kararı açıkladığı tanıtımda Neco’yla evlenmesi istenen Fatoş’un gözyaşları içinde Ramo’ya isyan ettiği anlar dikkat çekiyor.

Ramo dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Ramo Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ramo dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de SHOW TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar