Rebel 1.Sezon 5.Bölüm Fragmanı İzle

Rebel 1.Sezon 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Rebel dizisinin yeni bölümü olan 1.Sezon 5.Bölümünü perşembe günü The abc kanalından izleyebilirsiniz.

Rebel dizisinin yeni bölümü olan 1.Sezon 5.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Rebel, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Rebel  dizisi 1.Sezon 5.Bölüm yeni fragman izle…

Rebel Genel Hikaye | Konusu

Rebel, 8 Nisan 2021'de ABC'de prömiyeri yapılan Krista Vernoff tarafından yaratılan Erin Brockovich'in hayatından ilham alan bir Amerikan drama televizyon dizisidir.

Grady’nin ani fikrini değiştirmesiyle kör olan ve üzülen Rebel, Cruz'un Stonemore'a karşı davasını geliştirmesine yardım etmeye devam eder ve eski bir hastayı davasına yardım etmesi için ikna etmek için Lana’dan yardım ister. Bu sırada Cassidy, eşzamanlı olarak kendi geçmişinden travma ile uğraşan Cruz ile şaşırtıcı bir haber paylaşır. Başka bir yerde Nate, Rebel'in yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışır ve 15 Nisan Perşembe günü ABC'de "Rebel" daki kalp kapakçığı çalışmasına yardımcı olması için bir meslektaşını işe alır. Bölümler ayrıca ertesi gün talep üzerine ve Hulu'da görüntülenebilir. Başrollerde Amir rolünde Mo McRae, Helen rolünde Mary McDonnell, Sean rolünde Jalen Thomas Brooks, Mark Duncan rolünde Adam Arkin, Misha rolünde Abigail Spencer ve Profesör Jason Erickson rolünde Dan Bucatinsky yer alıyor.

Rebel 1.Sezon 5.Bölüm İzle

Rebel dizisinin yeni bölümü olan 1.Sezon 5.Bölümünü perşembe günü The abc kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.