Recep Konuk Karaman’da bayramlaşma programına katıldı

Recep Konuk Karaman’da bayramlaşma programına katıldı

Kurban Bayramı dolayısıyla Karaman Polisevi'nde düzenlenen resmi bayramlaşma programına katılan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri...

Kurban Bayramı dolayısıyla Karaman Polisevi'nde düzenlenen resmi bayramlaşma programına katılan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, il protokolüyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kurban Bayramının ilk gününde Cuma namazını Aktekke Camii'nde kılan ve namaz sonrası vatandaşlarla da bayramlaşan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Karaman Valiliğince Polisevinde düzenlenen, askeri ve mülki erkanın yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin de katıldığı resmi bayramlaşma programına katıldı. Polisevi'ndeki bayramlaşma programı sonrası beraberindeki il yöneticileri ile birlikte Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklar ve Huzurevi'ndeki yaşlıları da ziyaret eden Recep Konuk, burada da kimsesiz çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı.

Sevgi Evleri'ndeki çocuklarla tek tek ilgilenen Recep Konuk, himayesi ve koruması altındaki insanlara, insanlık onuruna yaraşır bir hayat standardı sunmanın devletin asli görevlerinden olduğunu ifade etti. Verdikleri çeşitli hediyelerle çocukları sevindiren Konuk, AK Parti hükümetleri döneminde bakıma ve korunmaya muhtaç olan insanlara verilen hizmet çeşidi ve kalitesinin artırıldığını ve bu konudaki gayretlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Yaşlılar ve şehit aileleri unutulmadı

Sevgi Evleri'nden sonra Huzurevinde kalan yaşlıları da ziyaret eden Recep Konuk ve il yöneticileri burada da ailelerinden ayrı bayram geçiren yaşlılarla bayramlaştı. Yaşlıların ellerini öpen ve tek tek hal hatır soran Recep Konuk, "Bizim inancımızda ve kültürümüzde ana babaya saygı ve hürmet vardır. Hayata dair tecrübe ve birikimlerine her zaman ihtiyaç duyduğumuz yaşlılarımıza sahip çıkmak bütün toplumun görevleri arasındadır. Böyle bir günde Huzurevi'nde kalan yaşlılarımızı unutmak olmazdı. Bu ziyaretle onların da gönlünü alarak yalnız olmadıklarını hissettirmek ve hayır dualarını almak bizim için gururdur. Yaşlılarımızı ana babalarımızı sadece özel günlerde, bayramlarda değil her zaman ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu vesile ile tüm yaşlılarımızın da bayramlarını kutluyorum" dedi.

Recep Konuk ve il yöneticilerinin bayram ziyaretleri şehit ailelerini ziyaret ederek devam etti. Heyet, Şehit Er Oğuzhan Küçük ve Özel Harekat Polisi Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar'ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. Vatanı için canlarını feda eden asker ve polislerin ailelerini ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını, devletin ve milletin her zaman yanında olduklarını hissettirmek istediklerini belirten Recep Konuk, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

"Karaman yakın gelecekte ekonomisi ve kalkınmasıyla Hollanda'nın da önünde bir şehir olacaktır"

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, AK Parti Karaman İl teşkilatı tarafından teşkilat binasında organize edilen bayramlaşma programında da partililerle bayramlaştı. Recep Konuk, partililere hitaben yaptığı konuşmasında, "Bizim en önemli sorumluluklarımızdan birinin de bu memlekette herkesin bayramı bayram gibi yaşayabilmesi adına çaba sarf etmek olduğu bilinciyle hem temennimiz hem de kesintisiz çaba ve gayretimizin bizim coğrafyamızın ve bizim milletimizin dünyanın en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olması için olduğunu belirtmek isterim. Bayramların daha bir bayram gibi yaşanacağı, yokluk ve yoksulluğun belinin her yıl bir önceki yıla göre daha çok kırıldığı bir Türkiye hedefimize hızla ilerlediğimiz de aşikardır. Bu bağlamda özelde Karaman için şunu söylemek isterim ki Karaman yakın gelecekte ekonomisi ve kalkınmasıyla Hollanda'nın da önünde bir şehir olacaktır. Bundan emin olun. Yapılan yatırımlarla bunun alt yapısı hazırlanmış durumunda. Sadece Karaman değil ülkemizin de kalkınması için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. İşte bunu hep birlikte birlik beraberlik içerisinde başaracağız. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimin, üreticilerimizin, aziz milletimizin ve tüm inananların mübarek Kurban Bayramını tebrik ederim" dedi.

Recep Konuk Karaman’da bayramlaşma programına katıldı

Recep Konuk Karaman’da bayramlaşma programına katıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.