Red Bull Car Park Drift Dünya Finali 1 Eylül’de İstanbul’da Yapılacak

Red Bull Car Park Drift Dünya Finali 1 Eylül’de İstanbul’da Yapılacak

Kuveyt’te 1 Şubat’ta elemelerle başlayan Red Bull Car Park Drift 2019’un şampiyonu İstanbul’da 1 Eylül’de yapılacak dünya finalinde belli olacak. Ülke finalleri sonunda belirlenen 12 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 8 pilot,

Kuveyt’te 1 Şubat’ta elemelerle başlayan Red Bull Car Park Drift 2019’un şampiyonu İstanbul’da 1 Eylül’de yapılacak dünya finalinde belli olacak.

Ülke finalleri sonunda belirlenen 12 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 8 pilot, 1 Eylül 2019 tarihinde İBB Maltepe Şehir Parkı’nda gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde driftin en iyisi olmak için yarışacak. Kuveyt, Mısır, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Cezayir, Mauritus, Tunus, Fas, Gürcistan, Türkiye ve Ürdün’de yapılan ülke finalleri sonunda belirlenen aralarında yavru vatan Kuzey Kıbrıs’tan da olan 17 farklı ülkeden , birbirinden başarılı 20 yarışçının büyük bir rekabet içerisinde geçecek zirve mücadelesi büyük heyecana sahne olacak.
EN İYİ DRİFT PİLOTLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi drift pilotlarının hünerlerini sergileyeceği yarışta, Türkiye’yi, ülke elemesini ilk üç sırada bitiren Fahimreza Keykhosravi, Ali İnal ve İbrahim Yücebaş temsil edecek. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden İbrahim Yücebaş ve Enver Haskasap da bu mücadele yer alacak. Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde drift sporunun usta ismi dünyaca ünlü Red Bull sporcusu Abdo Feghali de drift tutkunlarına unutulmaz bir gösteri yapacak. Finalde drift dünyasının efsaneleri, Red Bull sporcuları Michael Whiddett nam-ı diğer Mad Mike ve Aleksandr Grinchuk jüri koltuğunda oturacak. Efsanevi isimler, nefes kesen performanslar, birbirinden heyecanlı gösteriler, güçlü otomobiller ve bol dumanlı zirve mücadelesine sahne olacak Red Bull Car Park Drift Dünya Finali, motorsporları severlere unutulmaz bir gün yaşatacak. Falken sponsorluğunda, 1 Eylül Pazar günü saat 13:00’te İBB Maltepe Şehir Parkı’nda büyük heyecana sahne olacak yarışın sonunda kazanan 2019 yılının “En İyi Drift Pilotu” olarak tarihe geçecek.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.