Refahiye Doluca Köyü

Refahiye Doluca Köyü

Doluca Köyü Haberleri, Tercan Doluca Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Doluca Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Erzincan Köyleri Arasında Yer Alan Doluca Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Tercan Doluca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Doluca köyü son dakika gelişmeleri, Doluca köyüne özgü yemekler, Tercan Doluca köyünün tarihi, Doluca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Doluca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Doluca, Erzincan ilinin Tercan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Doluca Köyü Resimleri ve Doluca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tercan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tercan Erzincan Arası Kaç Km? Tercan Hava Durumu? Erzincan Köyleri ve Tercan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzincanlı iseniz Erzincan Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzincanlı Ünlüler arasında Tercan Doluca Köyünde doğan biri var mı? Tercan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Doluca, Erzincan ilinin Tercan ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

Erzincana 108, Tercana ise 10 km uzaklıktadır. Vahşi hayvan olarak tilki, ayı, kurt, yaban domuzu yaşamaktadır.

Köyün gelenek ve görenekleri hakkında bilgi yoktur.

Köyün ekonomisi, tarım ve hayvancılığa dayanır. Köyde şeker pancarı, buğday, yonca, arpa yetiştirilmektedir.

Köyün ilköğretim okulu vardır. Sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. İçme suyu şebekesi vardır fakat kanalizasyonu yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.