Rektör Karacoşkun üniversite büyük atılım içerisinde

Rektör Karacoşkun üniversite büyük atılım içerisinde

Kilis Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri 7 Aralık Üniversitesi rektörü Prof.

Kilis Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri 7 Aralık Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u ziyaret ettiler.

Kurban Bayramı münasebeti ile Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a bayram ziyaretinde bulunan gazeteciler, 7 Aralık Üniversitesinde yeni eğitim öğretim dönemiyle ilgili bilgiler aldılar.

Rektör Karacoşkun, basın mensuplarına üniversitesinde gerçekleştirilen ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verirken basın mensuplarının üniversiteden beklentileri de değerlendirildi.

Rektör Karacoşkun, 7 Aralık Üniversitesine öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, "Yeni kayıt döneminde üniversitemize büyük ilgi gördü. Önümüzdeki yıllarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Kilis ile ilgili hazırlanacak projelere üniversite olarak destek vereceğiz. Bilindiği üzere ikinci öğretimi yeniden açtık. Yeni bölümlere öğrenciler alımı yapıldı" dedi.

Rektör Karacoşkun, üniversite büyük atılım içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.

Kilis Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri ise Rektör Karacoşkun'a, Kilis Gazeteciler Derneği tarafından çıkarılan bayram gazetesini takdim ettiler

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.