Rize’de şiddetli yağış: 1 ölü, 1 yaralı

Rize’de şiddetli yağış: 1 ölü, 1 yaralı

Rize'de etkili olan şiddetli yağışlar sonucu oluşan sel ve heyelanlarda Çayeli ilçesinde bir kişi öldü, 1 kişi de yaralanırken, Çamlıhemşin ilçesinde...

Rize'de etkili olan şiddetli yağışlar sonucu oluşan sel ve heyelanlarda Çayeli ilçesinde bir kişi öldü, 1 kişi de yaralanırken, Çamlıhemşin ilçesinde ise maddi hasara yol açıyor.

Rize AFAD il Müdürü Şakir Kurk da il genelinde yaşanan sel ve heyelanlar ilgili yaptığı açıklamada, şuana kadar Rize'nin Çayeli ilçesi Kaptanpaşa köyü Gürpınar mahallesinde yaşanan sel ve heyelanda bir kişinin hayatını kaybettiğini bir kişinin de yaralandığını söyledi. Kurk "Bölge sürekli yağış almaktadır. Gürpınar mahalle muhtarı bir ölü olduğu bilgisini bize verdi. Şuan için bir şey konuşmak erken. Helikopter talep ettik ancak hava şartları nedeniyle bu şuan için mümkün gözükmüyor. Gürpınar mahallesinde bir de yaralımız var. Arkadaşlarımız bölgeye ulaşmaya çalışıyor, ulaştıktan sonra daha net bilgiler vereceğiz" dedi.

Çamlıhemşin ilçesinde ise ilçeye bağlı bir çok köy yolu sel ve heyelanlar nedeniyle zarar görürken, Çamlıhemşin Belediye binasının hemen yanındaki mevcut küçük şelale su debisinin artması ile tehlikeye neden olurken, belediye binasının alt katındaki iş yerine su bastı. Şelaleden akan su yolu göle çevirirken, sabah saatlerinde heyelan nedeniyle kapanan Çamlıhemşin-Rize karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

Rize’de şiddetli yağış: 1 ölü, 1 yaralı

Rize’de şiddetli yağış: 1 ölü, 1 yaralı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.