Ryan Donk’a Yılın Sporcusu Ödülü

Ryan Donk’a Yılın Sporcusu Ödülü

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Ryan Henk Donk, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından yılın sporcusu ödülüne layık görüldü.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Ryan Henk Donk, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından yılın sporcusu ödülüne layık görüldü. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen törende ödülü 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu’nun elinden alan Ryan Donk, geçtiğimiz sezon çok efor sarf ettiğini ve çabalarının görülmesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Ryan Donk ödül töreninde yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum ve açıkçası çok büyük efor sarf ettim geçtiğimiz sezon içerisinde. Sarf ettiğim bu eforun görülmesi benim için çok değerli. İyi bir sezon geçirdik; ancak pandemiden sonra bu iyiye gitmedi. Pandemi süreci ile birlikte birçok takımda olduğu gibi bizde de sorunlar oldu ve sezonu istediğimiz gibi bitiremedik. Bu sezon yine çok çalışıp şampiyon olmamız gerekiyor. Baktığınız zaman geçmişe üst üste 2 kez şampiyon olduk. Bu üzerinizde bir baskı yaratıyor; ama bunun karşılığında bir çalışma gerçekleştirmemiz gerekiyor. Galatasaray’ın her zaman en üst seviyede olması gerekiyor.” diye konuştu.

KRİTİK GOL HATIRLATMASI

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Hatipoğlu ise, Ryan Donk’un özellikle Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı aldığımız 3-1’lik galibiyette Donk’un attığı kritik golü hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “Bu, GSYİAD’ın yıllardır gerçekleştirdiği Galatasaray’da Yılın Sporcusu Ödül Töreni. Bunu her sene nisan ayında organize ediyoruz ama pandemi süreci nedeniyle nisan ve mayıs ayında gerçekleştirememiştik. Bugüne kısmet oldu. Üyelerimiz arasında bir anket ile belirliyoruz yılın sporcusu ödülünü. En çok oyu alan bu yılın sporcusu da Ryan Donk oldu. Kendisini derneğimiz adına kutluyoruz. Kendisinin uzun yıllar hizmetler edeceğine inanıyoruz. Bu ödülü kazanmasında geçen sezonki performansı yanı sıra tüm takımın katkısı var.”

“Ligi pandemi sürecine kadar değerlendiriyoruz. Bu süreçte Galatasaray’ın 8 maçlık çok güzel bir çıkışı vardı. Çok güzel oynayan bir takım vardı. Maalesef pandemi ile bu yerle bir edildi. Pandemi sürecinden sonra başlayan ligde en iyimser ifade ile başımıza gelen hakem kazaları, bizi maalesef sezonu istemediğimiz şekilde sonlandırma durumunda bıraktı. Özellikle pandemiye kadar olan dönemde takımımız çok ciddi bir başarı gösterdi. Bunda da Ryan Donk’un çok ciddi katkısı var. Özellikle Kadıköy’de attığı golü de hatırlayarak bu ödülü hak ettiğini düşünüyoruz ve tebrik ediyoruz kendisini.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.