Şabanözü Bulduk Köyü

Şabanözü Bulduk Köyü

Bulduk köyü haberleri, Şabanözü Bulduk köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bulduk köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Bulduk köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şabanözü  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bulduk köyü son dakika gelişmeleri, Bulduk köyüne özgü yemekler, Şabanözü Bulduk köyünün tarihi, Bulduk köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bulduk köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bulduk, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür.Çorum ili Tozluburun kasabasından göçen Türkmenlerin köyü kurduğu rivayet edilir. Tozluburun kasabasından göçen Türkmenler geldikleri yöre itibarıyla kurak ve tozlu bozkır ikliminden suyu bol bir bölgeye intikal ettiklerinden sevinmişler ve bulduk demişlerdir. Köyün ismi de buradan kalmıştır.Çankırı iline 47 km, Şabanözü ilçesine 7 km uzaklıktadır.

Bulduk, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bulduk Köyü Resimleri ve Bulduk köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şabanözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şabanözü Çankırı Arası Kaç Km? Şabanözü Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Şabanözü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Şabanözü Bulduk Köyünde doğan biri var mı? Şabanözü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.