Şabanözü Gündoğmuş Köyü

Şabanözü Gündoğmuş Köyü

Gündoğmuş köyü haberleri, Şabanözü Gündoğmuş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gündoğmuş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Gündoğmuş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şabanözü  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gündoğmuş köyü son dakika gelişmeleri, Gündoğmuş köyüne özgü yemekler, Şabanözü Gündoğmuş köyünün tarihi, Gündoğmuş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gündoğmuş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gündoğmuş, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür.Çankırı iline 51 km, Şabanözü ilçesine 11 km uzaklıktadır.Çubuk ilçesire 35 km mesafededir. Gündoğmuş köyünün doğusunda Ankara Kalecik ilçesine bağlı Kınık köyü ile Şabanözü ilçesine bağlı Mart köyü vardır. Güneyde ise yine Kalecik ilçesine bağlı Şemsettin köyü ve güneybatıda Karahacı köyü bulunur. Batıda ise Özbek köyü ile komşu olup kuzey komşusu ise Ödek köyüdür. Köyün güneyinde yaklaşık 5 km. mesafede Sırıklı isimli bir mahallesi bulunur. Gündoğmuş köyü genel olarak engebeli bir arazi üzerinde kuruludur. Köyün en verimli arazisi yazı olarak bilinen güney tarafında Sırıklı mahallesine kadar uzanan arazidir. Ayrıca köyün sınırını oluşturan Terme çayından yararlanılarak kısıtlıda olsa bir arazi sulak olarak kullanılmaktadır. Gündoğmuş köyü orman yönünden çok fakir bir durumdadır. Ancak yeni yapılan çalışmalarla bazı tepelere cam fidanları dikilerek bu yönde çalışmalar başlatılmış fakat yeterli görülmemektedir.

Gündoğmuş, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gündoğmuş Köyü Resimleri ve Gündoğmuş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şabanözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şabanözü Çankırı Arası Kaç Km? Şabanözü Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Şabanözü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Şabanözü Gündoğmuş Köyünde doğan biri var mı? Şabanözü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.