Şabanözü Karakoçaş Köyü

Şabanözü Karakoçaş Köyü

Karakoçaş köyü haberleri, Şabanözü Karakoçaş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karakoçaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Karakoçaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şabanözü  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karakoçaş köyü son dakika gelişmeleri, Karakoçaş köyüne özgü yemekler, Şabanözü Karakoçaş köyünün tarihi, Karakoçaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karakoçaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karakoçaş, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür.Karlı ve soguk bir günde köyün çobanlarından biri Arap köyü tarafından hayvanlarını otlatmış geri donmekte iken hava iyice bozar. Koyunların önünde bulunan öncü koç yolda biraz yavaşlayıp sürüyü de yavaşlatınca çoban "ha kara koçum aş,ha kara koçum aş da git" diyerek köye varmışlar. Köyun adının bu sekılde Karakoçaş olarak kaldığı anlatılmaktadır.Köyün ne zaman kurulduğu ve geçmişi hakkında fazla bilgi mevcut değildir.Ankara'ya 80 km, Çankırı'ya 40 km, Şabanözü ilçesine ise 10 km uzaklıktadır.

Karakoçaş, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karakoçaş Köyü Resimleri ve Karakoçaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şabanözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şabanözü Çankırı Arası Kaç Km? Şabanözü Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Şabanözü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Şabanözü Karakoçaş Köyünde doğan biri var mı? Şabanözü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.