Şabanözü Kutluşar Köyü

Şabanözü Kutluşar Köyü

Kutluşar köyü haberleri, Şabanözü Kutluşar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kutluşar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Kutluşar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şabanözü  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kutluşar köyü son dakika gelişmeleri, Kutluşar köyüne özgü yemekler, Şabanözü Kutluşar köyünün tarihi, Kutluşar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kutluşar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kutluşar, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür.Köy, 1530-1550 tarihleri arasında kurulmuştur. Köyün yerinde eskiden Kutluşehir adında bir yerleşim yeri bulunmakta imiş. İşte köy adını buradan almıştır. Köy halkı Horasan Türkmenlerinden olan Akkoyunlu aşiretinden geldiği kabul dilmektedir.Çankırı iline 60 km, Şabanözü ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Kutluşar, Çankırı ilinin Şabanözü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kutluşar Köyü Resimleri ve Kutluşar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şabanözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şabanözü Çankırı Arası Kaç Km? Şabanözü Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Şabanözü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Şabanözü Kutluşar Köyünde doğan biri var mı? Şabanözü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.