Sağlıkçılar, Pandemide Sağlık Sistemlerinin Durumunu Anlattı

Sağlıkçılar, Pandemide Sağlık Sistemlerinin Durumunu Anlattı

Türk Tabipleri Birliği tarafından hazırlanan Toplum ve Hekim Dergisi’nin Mayıs-Haziran 2021 sayısı yayımlandı. “COVID-19 Pandemisinde Sağlık Sistemleri” başlıklı dosyanın ilk bölümünü içeren sayıda, pandemiyi toplumsal yönüyle...

Türk Tabipleri Birliği tarafından hazırlanan Toplum ve Hekim Dergisi’nin Mayıs-Haziran 2021 sayısı yayımlandı. “COVID-19 Pandemisinde Sağlık Sistemleri” başlıklı dosyanın ilk bölümünü içeren sayıda, pandemiyi toplumsal yönüyle ele alan ve genel değerlendirmeleri içeren altı yazıya yer verildi.

Editörlüğü Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu tarafından yapılan dosya çalışması tamamlandığında, COVID-19 pandemisinde sağlık sistemlerinin durumu ülke örnekleri üzerinden çeşitli yönleriyle ele alınmış olacak.

ARŞİV, OKUYUCULARA AÇILDI!
Yayın hayatına 1978 yılında başlayan Toplum ve Hekim, pandemi sürecinde yenilenen internet sayfası ile 43 yıllık makale arşivini de erişime açtı. Bu süre içerisinde yayımlanan tüm sayı ve makalelere https://www.belgelik.dr.tr/ToplumHekim/ adresinden ulaşılabiliyor. (BSHA-Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.