Şahinbey Yeşilpınar Köyü

Şahinbey Yeşilpınar Köyü

Yeşilpınar köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Yeşilpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yeşilpınar  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilpınar  köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilpınar   köyüne özgü yemekler, Şahinbey Yeşilpınar   köyünün tarihi, Yeşilpınar   köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilpınar   köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilpınar, Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Yeşilpınar, Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilpınar köyü resimleri ve Yeşilpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeşilpınar Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Yeşilpınar Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.