Şahin’den itfaiyecilere ziyaret

Şahin’den itfaiyecilere ziyaret

İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatını ziyaret eden TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa...

İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatını ziyaret eden TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, itfaiyeciliğin cesaret ve fedakârlık istediğini söyledi.

Milletvekili Hüseyin Şahin, 303 yıl önce kurulan itfaiye teşkilatında görev yapanların her birinin kahraman olduğunu söyleyerek, "İtfaiye teşkilatında görev yapanlar, her türlü felâket ve acil durumda hayatlarını ortaya koyarak çalışıyorlar. Son yıllarda itfaiye sadece yangın söndüren bir teşkilat olmaktan çıktı, canlı olan her şeyi kurtarma çalışması yapıyor. İnsanımızın ihtiyaç duyduğu en kısa zamanda en acil tedbirlerle orada oluyorsunuz. Bursa Büyükşehir itfaiye teşkilatı, başarılarıyla toplumuza örnek oluyor, bundan sonrada örnek olmaya devam edecektir. Allah sizi korusun, kaza bela vermesin" dedi.

Konuşmasının sonunda İtfaiye Daire Başkanı Muhammet Emin Tarım'a çiçek takdim ederek, bütün itfaiyecilerin gününü kutlayan Hüseyin Şahin, "Bursa'da yaşayan 3 milyon hemşerimiz adına teşkilatınızın 303. kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum. Allah gücünüzü artırsın" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.