Şahintepe’de Nostaljik Tırmanma

Şahintepe’de Nostaljik Tırmanma

90’lı yıllarda bir çok kez Türkiye Tırmanma Şampiyonası finallerine ev sahipliği yapan Bursa Gemlik Şahintepe parkuru, uzun yıllar sonra 24-25 Ağustos 2019 tarihlerinde yeniden bir yarışa ev sahipliği yapacak. Kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları

90’lı yıllarda bir çok kez Türkiye Tırmanma Şampiyonası finallerine ev sahipliği yapan Bursa Gemlik Şahintepe parkuru, uzun yıllar sonra 24-25 Ağustos 2019 tarihlerinde yeniden bir yarışa ev sahipliği yapacak.

Kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Gemlik Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek olan yarışa farklı illerden gelecek olan sporcular 4 ayrı kategoride yarışacak. Asfalt zeminli 7,20 kilometre uzunluğundaki parkurda koşulacak olan organizasyon 24 Ağustos Cumartesi günü 12:00-13:00 saatleri arasında Kumla iskelesi önünde yapılacak teknik kontrol ile başlayacak olan organizasyon, saat 13:30-18:30 arasında gerçekleşecek antrenman çıkışları ile sürecek. 25 Ağustos Pazar günü Kumla Jandarma Karakolu önünden başlayacak olan yarışın ilk çıkışı saat 11:30, ikinci çıkışı saat 13:00 ve üçüncü çıkışı da saat 14:30’da başlayacak. Her üç çıkışın toplamında kategorilerinde en iyi dereceyi elde eden sporcuların kupalarına kavuşacağı ödül töreni saat 16:15’te Kumla İskelesi‘nde düzenlenecek ve organizasyon sona erecek.
MUTLULUK VERİCİ
Organizasyona yıllar sonra yeniden ev sahipliği yapacak olmanın heyecan içerisinde olduklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; Gemlik’in böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederken, Gemlik’in spor ve kültür kenti olarak anılması için çalışmaların ve organizasyonların ara vermeden devam edeceğini ifade etti.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.