Sakarya'da koronavirüs vaka sayısında yaşanan artışa dikkat çeken Vali vatandaşları uyardı

Sakarya'da koronavirüs vaka sayısında yaşanan artışa dikkat çeken Vali vatandaşları uyardı

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, normalleşme sürecini içerisine alan yeni dönemde gerekli hassasiyet gösterilmeyerek, tedbirlere uyulmadığı durumda yeni radikal kararlar uygulamak zorunda kalabileceklerini açıkladı.

Sakarya'da Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Normalleşme sürecini içerisine alan bu yeni dönemde gerekli hassasiyet gösterilmediği, tedbirlere uyulmadığı durumda yeni radikal kararları uygulamak zorunda kalabiliriz" dedi.

Son zamanlarda maske, sosyal mesafe ve hijyen konusuna yeterli hassasiyetin gösterilmediğine, bunun sonucunda da Sakarya genelinde vaka sayılarında artışlar yaşandığına dikkat çeken Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Salgın konusunda iyi bir noktaya gelmişken son 10 gün içerisinde hem Covid 19 testi pozitif çıkanların sayısında hem de bu hastalıktan hastanelerimizde yatanların sayısında artışlar gördüğümüz için durumu tekrar gözden geçirmek istedik. Mevcut alınmış önlemlerin daha da etkin bir şekilde uygulanması ve eğer varsa daha etkili önlemler alma konusunda görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz" dedi.


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.