Salihli Çayköy Köyü

Salihli Çayköy Köyü

Çayköy Köyü haberleri, Salihli Çayköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çayköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Manisa Köyleri Arasında yer alan Çayköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Salihli Çayköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çayköy köyü son dakika gelişmeleri, Çayköy köyüne özgü yemekler, Salihli Çayköy köyünün tarihi, Çayköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çayköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çayköy , Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çayköy köyü resimleri ve Çayköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Salihli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Salihli Manisa Arası Kaç Km? Salihli Hava Durumu? Salihli Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Salihli Çayköy Köyünde doğan biri var mı? Salihli Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çayköy , Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin eski adı Kirmeç tir. Mısırın Mümine kasabasını sakinlerinin buraya göç etmesi ile başlamıştır.ayrıca horasan'dan bu köye göç edenlerin sayısı da oldukça fazladır.Manisa il merkezine 45 km, Salihli ilçesine 13 km uzaklıktadır.

Mahallede ilköğretim okulu sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçişle birlikte kapatılarak taşımalı eğitime geçilmiştir Mahallenin içme suyu şebekesi mevcut olup kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak ptt acentesi bulunmaktadır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.