Salihli Kızılavlu Köyü

Salihli Kızılavlu Köyü

Kızılavlu Köyü haberleri, Salihli Kızılavlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kızılavlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Manisa Köyleri Arasında yer alan Kızılavlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Salihli Kızılavlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kızılavlu köyü son dakika gelişmeleri, Kızılavlu köyüne özgü yemekler, Salihli Kızılavlu köyünün tarihi, Kızılavlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kızılavlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kızılavlu , Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kızılavlu köyü resimleri ve Kızılavlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Salihli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Salihli Manisa Arası Kaç Km? Salihli Hava Durumu? Salihli Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Salihli Kızılavlu Köyünde doğan biri var mı? Salihli Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kızılavlu , Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin adı toprağının kızıl kilden olması dolayısıyla Kızılavludur.Salihli ilçesinde bulunan 5 harmandalı aşiretine mensup mahalleden biridir.Manisa il merkezine 104 km, Salihli ilçesine 27 km uzaklıktadır.

Tüik Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden Alınmıştır... 2012 Nüfus sayımı Nüfus 268 kişi, 2011 Nüfus sayımı Nüfus 309 kişi, 2010 Nüfus sayımı Nüfus 320 kişi, 2009 Nüfus sayımı Nüfus 295 kişi, 2008 Nüfus sayımı Nüfus 296 kişi, 2007 Nüfus sayımı Nüfus 292 kişi, 2000 Nüfus sayımı Nüfus 295 kişi, 1997 Nüfus sayımı Nüfus 300 kişi.Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır , kanalizasyon şebekesi 2010 yılı şubat ayı civarında yapılmıştır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.Ayrıca köy halkı tavuk kümesleri ile kendine belli bir gelir kaynağı elde etmiştir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
1
1
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.