Şanlıurfa’da inanılması güç bir kaza

Şanlıurfa’da inanılması güç bir kaza

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde hızla ilerleyen at arabasından yolun ortasına düşen kadın ağır yaralanırken kadının düştüğünü fark etmeyen sürücü...

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde hızla ilerleyen at arabasından yolun ortasına düşen kadın ağır yaralanırken kadının düştüğünü fark etmeyen sürücü ise yoluna devam etti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşandı. Hızla ilerleyen at arabası, yoldaki çukura çarpınca üzerindeki kadın yere düştü. Kadının düştüğünü fark etmeyen sürücü yoluna devam ederken yaşananlar ise bir petrol istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Kadının düştüğünü gören istasyon çalışanları, yardımına koştu. Kadını yerden kaldırmaya çalışan işçiler, durumunun ağır olduğunu fark edince durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Otomobil yaralıyı almayarak yoluna devam etti

Yaralının başında bekleyen işçiler, yoldan geçen bir sürücüden kadını hastaneye götürmek için yardım istedi. Bir süre kadına bakan şahıs, durmayarak yoluna devam etti. Başka araçların olay yerine gelmesiyle yoldan kaldırılan kadın, otomobille Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kadın, durumu ağır olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

At arabası sürücüsü kadının düştüğünü birkaç kilometre sonra fark etti.

At arabasını kullanan çocuk yaştaki sürücü, yaklaşık iki kilometre gittikten sonra kadının olmadığını fark etti. Geri dönen sürücü, olay yerine ulaştığında kadının arabadan düştüğünü ve hastaneye kaldırıldığını öğrenirken güvenlik kamerası kayıtlarını çekip sosyal medyada paylaşan istasyon sahibi ise at arabasının çok hızlı olduğunu iddia etti. Yaralıyı almayan sürücüye de tepki gösteren şahıs, sürücünün de çocuk yaşta olduğunu dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’da inanılması güç bir kaza

Şanlıurfa’da inanılması güç bir kaza

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.