Sarıcakaya İğdir Köyü

Sarıcakaya İğdir Köyü

İğdir Köyü Haberleri, Sarıcakaya İğdir Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, İğdir Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Eskişehir Köyleri Arasında Yer Alan İğdir Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Sarıcakaya İğdir köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İğdir köyü son dakika gelişmeleri, İğdir köyüne özgü yemekler, Sarıcakaya İğdirköyünün tarihi, İğdir köyü nerede, İnönügi il ve ilçeye bağlı, İğdir köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İğdir, Eskişehir ilinin Sarıcakaya ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İğdir Köyü Resimleri ve İğdir köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sarıcakaya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar İnönügileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıcakaya Eskişehir Arası Kaç Km? Sarıcakaya Hava Durumu? Eskişehir Köyleri ve Sarıcakaya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eskişehirli iseniz Eskişehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Eskişehirli Ünlüler arasında Sarıcakaya İğdir Köyünde doğan biri var mı? Sarıcakaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

İğdir, Eskişehir ilinin Sarıcakaya ilçesine bağlı bir mahalledir.

Eskişehir iline 52 km, Sarıcakaya ilçesine 3 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi , kanalizasyon şebekesi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.