Sarıcakaya Laçin Köyü

Sarıcakaya Laçin Köyü

Laçin Köyü Haberleri, Sarıcakaya Laçin Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Laçin Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Eskişehir Köyleri Arasında Yer Alan Laçin Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Sarıcakaya Laçin köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Laçin köyü son dakika gelişmeleri, Laçin köyüne özgü yemekler, Sarıcakaya Laçinköyünün tarihi, Laçin köyü nerede, İnönügi il ve ilçeye bağlı, Laçin köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Laçin, Eskişehir ilinin Sarıcakaya ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Laçin Köyü Resimleri ve Laçin köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sarıcakaya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar İnönügileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıcakaya Eskişehir Arası Kaç Km? Sarıcakaya Hava Durumu? Eskişehir Köyleri ve Sarıcakaya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eskişehirli iseniz Eskişehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Eskişehirli Ünlüler arasında Sarıcakaya Laçin Köyünde doğan biri var mı? Sarıcakaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

Laçin, Eskişehir ilinin Sarıcakaya ilçesine bağlı bir mahalledir.Tarihi 1530 yılına uzanır. Kanuni Sultan Süleyman'ın padişahlığı zamanında yapılan sayımlarda 20 hane olarak kayıtlara geçmiştir.Mahallenin en belirgin coğrafi özelliği Sakarya nehri etrafına yerleşilmiş olmasıdır.Mahallede maden suyu çıkmaktadır.Maden suyu kaynağı orman içerisinde bulunmaktadır.Doğası ve tabiat güzellikleri görülmeye değerdir.Mahallenin başlıca geçim kaynağı tarımdır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.